fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual

L'entrenador del FC Barcelona Regal, Xavi Pascual, s'ha mostrat "satisfet" amb la treballada victòria del seu equip sobre el Bennet Cantú, un equip "amb jugadors experimentats" que han demostrat que el grup H es podria decidir "pel 'basket average'".

A continuació us oferim el més destacat de la roda de premsa postpartit del tècnic del Barça Regal:

"No hem tingut un bon percentatge de tir, especialment a la primera part. Al final, però, és una victòria. Tenim l'1-0, que crec que és importantíssim. És bàsic ser sòlid a casa i ho donem per força bo davant d'un equip que mai marxa dels partits. Satisfet.

A l'Eurolliga el nivell de contacte és elevat i a mesura que el partit ha anat creixent en el temps això s'ha anat incrementant. Els jugadors del Cantú saben molt bé què han fet.

Era un partit en què, a banda de la baixa de Juan Carlos, teníem lumbàlgies i d'altres coses. A la segona part en Chuck ha tirat de caràcter i de lideratge. Ha estat un dels nostres millors homes, juntament amb Lorbek.

Al Top 16 perdre un partit a casa es pot pagar a la llarga i et pot deixar fora. Per a molta gent aquest era un partit fàcil, però nosaltres sabíem que no ho era. Si han estat capaços de guanyar a Bilbao, i de fer-ho contra l'Olympiacos i el Caja Laboral... Sabíem la dificultat del matx i així ha estat.

Estem molt agraïts a l'afició i al seu suport. Fora de casa, els ambients són hostils i pressionen moltíssim, i avui, arran de la tècnica, el públic ens ha ajudat molt.

Pot ser un grup que s'acabi decidint pel 'basket average'. Serà molt complicat.

Estàvem convençuts que a Basile no l'afectaria. Sabíem que avui seria més important. Això el fa gran. És molt difícil el que ha fet avui després de rebre l'escalfor del públic i aïllar-se. Per això és un dels històrics d'aquesta competició".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();