fcb.portal.reset.password

Els blaugranes debutaran dijous a casa contra el Prokom (Foto: Arxiu - FCB)

"El Prokom és un equip que té un parell de jugadors amb perfil NBA: Brown i Gee, molt bons físicament, ocupant la posició 2-3, que amb Motiejunas i Lapeta, penso que tenen quatre posicions que buscaran un perfil molt físic de partit, juntament amb les seves rotacions òbviament i amb la posició de base que està ben coberta amb Lafayette i Sikora", ha explicat sobre el primer rival de l'Eurolliga que veurà jugar el Palau demà a partir de les 20.45 hores.

Un equip molt físic

"Espero un partit francament difícil. Molt físic. Són un equip que té moltes possibilitats dins del seu joc. Capacitat per córrer, per ser més dur sota cistella. Tenen perfils de jugadors alts i de qualitat com Motiejunas –un jugador draftejat de 2.13- o Lapeta, un 2.17–; un equip francament difícil."

El suport del Palau

"Em consta que el Club està treballant perquè l'assistència al Palau sigui bona i espero l'escalfor de la nostra gent. És importantíssim per a nosaltres. Sabem què és el que significa per a la resta de pavellons d'Europa quan els visitem i els veiem plens, i esperem que demà al Palau sigui una mica el mateix que hem viscut en els dos primers partits jugats contra l'Estudiantes i el Bilbao."

Content amb Perovic

"Penso que en Kosta ha tingut un molt bon rendiment en els dos partits que ha jugat. En el primer, d'Eurolliga, li va costar una mica més, però després va entrar en el partit, i en el segon, davant el Bilbao, crec que va fer un partit molt molt bo en tots els aspectes del joc."

El fitxatge d'Ibaka i la filosofia Barça

"No entro a valorar les accions que pugui fer qualsevol altre equip, però sí que puc parlar del jugador, que ve de jugar un molt bon Europeu i que també ha demostrat amb el seu equip NBA que ha jugat molt bé. Si ens enfrontem amb ells ja prepararem el partit de la millor manera possible i no tinc res més a dir."

"Estic extremadament centrat en els meus jugadors, en el rival que tinc cada setmana i no em fixo gaire en si els equips amb els quals ens enfrontem tenen jugadors que després del locaut marxaran o no; només penso contra qui m'enfronto, quins jugadors té i a fer les coses el millor possible per guanyar-los."

"Nosaltres hem seguit una línia, que és de la qual puc parlar, i que pensem que és la més lògica, perquè sempre ha fet la sensació que algun dia s'arreglarà. El temps dirà si hem pres la decisió correcta o no, no ho sé, però en qualsevol cas també forma part de la nostra manera de pensar i de la nostra identitat. Nosaltres volem que la nostra gent s'identifiqui amb els seus jugadors de manera total i no pas parcialment. Preferim que se sàpiguen tots els noms dels nostres jugadors i no pas que haguem de canviar-ne quatre durant el trajecte. Però, insisteixo, és un camí diferent i el temps dirà, insisteixo, qui ha pres la direcció encertada."

Orgullós de poder comptar amb els Gasol

"El que sí us puc dir en referència als germans Gasol és que estem satisfisfets que els dos jugadors formats al planter de casa nostra estiguin entrenant-se amb nosaltres. Formen part de la nostra història, del nostre fet comú barcelonista. Els tenim entrenant-se amb nosaltres i és amb això amb el que ens hem de quedar."

"Tenim ganes de començar al Palau"

Pel que fa al jugador que ha atès els mitjans, Víctor Sada, ha explicat que, després del debut de la setmana anterior a Ljublijana, els jugadors ja tenen ganes de debutar davant el seu públic: "Volem començar amb bon peu al Palau davant d'un equip que ja hem pogut veure en els vídeos que serà molt dur i molt físic. D'altra banda, esperem que vingui quanta més gent millor. És un partit d'Eurolliga, amb el que tot això comporta."

Pel que fa al tema del locaut, Sada també hi ha dit la seva: "Nosaltres tenim una filosofia molt clara. A més, comptem amb la filosofia dels Gasol, que també han decidit esperar i veure què passa abans que decidir-se per qualsevol equip. Hi ha d'altres que opten per enfortir-se ara, i si després l'NBA es cancel·lés, llavors se sentirien més reforçats. Són filosofies diferents. Nosaltres anirem a totes amb la nostra. Som el Barça i ells el Madrid. Són estils diferents de fer les coses. És blanc o negre, Iphone o Blackberry (somriu)."

Wallace arriba divendres al matí

"Esperem la seva incorporació als entrenaments per a divendres al matí. El funeral del seu pare ha estat avui. Li hem deixat un dia més perquè estés amb la família i l'esperem per a aquest divendres.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();