fcb.portal.reset.password

Pascual, durant el partit / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

“La victòria és el que importa, i més en un play-off, i no el com l’assoleixes”, ha declarat Xavi Pascual en la roda de premsa posterior al matx. Aquest dijous, però, el Barça Regal ha guanyat per 30 punts el Lucentum Alacant i ha donat un cop sobre la taula, únicament sis dies després de la derrota a la semifinal de la Final a Quatre d’Istanbul. “Hem d’anar pas a pas. Sempre és bo guanyar després d’una ensopegada, i si guanyes així, molt millor. Individualment no hem estat perfectes, però col·lectivament hem estat bé”, ha valorat.

“No volem que Navarro perdi les sensacions”

El tècnic, que ha reconegut que l’equip ha fallat en algunes coses tot i la còmoda victòria -massa pèrdues de pilota i poca fluïdesa en el joc, ha explicat també el perquè de l’escalfament de Navarro amb el grup i la seva no presència al partit: “Veníem d’una derrota important i volia que estigués amb el grup. No volem que perdi les sensacions, però no estava per jugar”.

I diumenge, podrà jugar? “Cada dia es troba una mica millor i quan estigui bé jugarà. Dissabte decidirem si viatja amb la resta cap a Alacant”, ha informat. Pascual, a més, ha volgut agrair el suport dels més de 3.000 assistents al Palau aquest dijous.

Sada: “Diumenge serà diferent”

Víctor Sada ha reconegut que “ha estat un partit molt desigual”. “Ells venien en quadre i nosaltres hem jugat amb confiança i hem estat encertats des de fora”, ha explicat un cop acabat el matx. El base, autor de 5 punts i 3 assistències, creu que el segon assalt de l’eliminatòria, diumenge, “serà un partit totalment diferent”. Amb tot, és optimista: “Esperem anar per la via ràpida”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();