fcb.portal.reset.password

Navarro, defensat per Oleson / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

En una jornada amb grans actuacions individuals, com les de Lampe (33 de valoració), Downs (30), Augustine (28) o el mateix Lorbek (28), Juan Carlos Navarro ha brillat amb llum pròpia. El capità blaugrana va generar 54 dels 97 punts anotats pel Barça Regal, establint el seu rècord d’assistències (10) i la seva segona millor valoració (42). El de Sant Feliu va anotar cinc triples, amb un espectacular 71% d’encert, quatre cistelles de dos i un immaculat vuit de vuit en tirs lliures.

Una actuació històrica que es pot resumir amb aquestes dades:

- Amb els 31 punts anotats, Navarro supera la seva millor marca d’aquesta temporada (27) i aconsegueix la seva millor anotació de les últimes tres temporades a la Lliga Endesa. El març del 2009, el dia de les quatre pròrrogues a Manresa, en va fer 36.

- Amb les 10 assistències repartides, estableix el seu rècord personal en aquesta faceta del joc, superant les nou que havia repartit en tres ocasions. Dues a la temporada 2008/09 i una a la 2009/10.

- Els 42 de valoració són la seva segona millor marca personal a la Lliga Endesa. El novembre del 2005, a la pista del Leche Río Breogán, va signar un 43 de valoració en un partit que es va decidir a la pròrroga.

- És el tercer jugador que aconsegueix més de 30 punts i reparteix 10 assistències en un partit. Fins ara només ho havien aconseguit Andre Turner l’any 1997 (34+10) i Tharon Mayes el 1995 (32+10).

Tot això sense perdre cap pilota en els 33 minuts que va ser a la pista. En va recuperar una i va provocar set faltes personals. Unes xifres de crac que l’han portat a ser designat ‘Jugador de la Jornada’ per segona vegada aquesta temporada –la primera va ser contra el Gescrap Bizkaia a la 4a jornada-, la sisena de la seva carrera.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();