fcb.portal.reset.password

Miribilla, un pavelló talismà per als barcelonistes

Tres cops en 19 mesos. Tres han estat les ocasions en què el públic de Bilbao ha pogut veure com els jugadors del Barça Regal aixecaven un trofeu i tres tornejos diferents s'han viscut a la capital biscaïna, amb el mateix campió, els de Pascual.

Miribilla havia estat l'escenari del darrer campionat de Lliga ACB que havia proclamat campió el FC Barcelona. Allò va ser el passat 14 de juny. S'arribava al tercer partit de la final davant el Bizkaia Bilbao Basket i els blaugranes s'acabarien imposant per 55 a 64. Roger Grimau i Juan Carlos Navarro, els dos capitans blaugranes, acabarien aixecant aquell títol.

La Copa del 2010 obre el camí

El primer títol guanyat a Bilbao, però, va ser la Copa del Rei del 2010. El majestuós BEC (Bizkaia Arena), amb capacitat per a més de 12.000 espectadors, va veure com l'aleshores Regal Barça aixecava un títol molt merescut, després de superar amb solvència el Reial Madrid d'Ettore Messina (80-61). La química viscuda aquells dies entre els jugadors i el cos tècnic van donar pas a una alegria majúscula entre la nombrosa afició barcelonista desplaçada a Bilbao.

Un nou títol tres mesos i mig després

El darrer títol, potser el de menys rellevància a nivell mediàtic, es va aconseguir fa un parell de dies. De nou la bonica pista de Miribilla va tornar a ser talismà per als blaugranes que van superar el Reial Madrid a les semifinals de divendres (74-70) i al Caja Laboral, en una final força disputada i amb un clar protagonista, Juan Carlos Navarro (73-82).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();