fcb.portal.reset.password

Marcelinho i Fran, a les semifinals de la Supercopa ACB jugada a Bilbao (Foto: Àlex Caparrós, FCB)

Una sola mirada de reüll es suficient, un sol gest de desmarcatge i Huertas troba la connexió amb Fran Vázquez. El gallec i el brasiler s'entenen a la perfecció. On un posa la bola, l'altre hi posa les mans per enviar-la cap a dins.

Quan va arribar a Barcelona ja sabíem del que era capaç el base brasiler, però el fet de tenir jugadors tant atlètics com Ndong o, en aquest cas Fran Vázquez li facilita les coses: "Estic molt content per com estan anant les coses en aquest sentit. Tant en Fran, com en Boni o en Kosta son jugadors que juguen molt bé el pick and roll, malgrat que en el cas d'en Fran és el més ràpid en el desmarcatge. Els altres son més de tirs a mitja distància, però sí, estic molt content per com està anant."

Tres cops a Fuenlabrada

A Fuenlabrada aquesta connexió es va poder veure fins a tres ocasions diferents. I és que aquesta parella de ball segur que donarà moltes alegries a la gent del bàsquet blaugrana. Però Marcelinho no és només espectacle a l'hora de connectar amb els companys. El brasiler també assumeix la responsabilitat quan se'l demana i això és un tret característic d'ell que valoren molt els companys.

Tornar a dalt