fcb.portal.reset.password

Navarro i Sada, amb les medalles d'or de l'Eurobasket (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Han arribat contents, amb algun símptoma de tot el desgast de l'Eurobasket –Navarro amb mal de coll, per exemple -, però amb ganes d'arrencar una temporada "plena de reptes", com ha puntualitzat la Bomba. Juan Carlos Navarro i Víctor Sada han aprofitat els minuts previs a l'entrenament de la tarda per mostrar les medalles com a campions d'Europa.

"Molt contents per tot el que ha passat: el campionat, l'MVP... Si m'ho haguessin dit abans de començar no m'ho hauria cregut! Però ja tinc ganes de començar amb el Barça Regal. Són nous reptes, cada any és diferent però cada any també tinc més ganes", ha explicat un somrient Juan Carlos, que també ha saludat als nous fitxatges - alguns ja els coneixia, a altres, no- però la sensació d'entrada és que "són bona gent, hi ha bon 'feeling'".

Sada també arriba il·lusionat: "Estic molt content per la medalla d'or que tots esperàvem. Potser ha semblat fàcil pels quarts, semifinals i final que hem fet però ha estat el treball de gairebé un mes i mig. També estic content de tornar a aquí i de començar a entrenar amb l'equip i tenir sensacions diferents". Sobre la seva nova parella en la posició de base (Marcelinho) el de Badalona ha estat molt expressiu: "Estic encantat! Quan a l'estiu es parlava de noms per cubrir la baixa de Ricky Rubio i de Jaka Lakovic jo sempre deia que quan millor fos el jugador, millor per a tots. Tindrem una competència sana. A més, Fernando San Emeterio, del Caja Laboral, m'ha parlat molt bé d'ell".

Pascual, amb tota la plantilla

Navarro i Sada no han estat els únics que han tornat. També ho han fet Kosta Perovic i Erazem Lorbek, que van participar a l'Europeu i van acabar vuitè i setè, respectivament.

Amb la incorporació dels internacionals europeus, Xavi Pascual ja compta amb tots els jugadors. A finals de la setmana passada es van afegir a l'equip Joe Ingles i Marcelinho Huertas, que també han estat concentrats amb les seleccions australiana i brasilera disputant el preolímpic.

El primer entrenament ha estat de retrobaments i, a més, de força feina. Els blaugranes tenen poc menys de tres dies per encaixar les peces i jugar per revalidar la Lliga Catalana. Diumenge el Barça Regal 2011/12 farà el primer salt inicial oficial de la temporada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();