fcb.portal.reset.password

Roger Grimau, emocionat rebent el reconeixement del Palau (Foto: Àlex Caparrós FCB)

Diumenge 23 d'octubre. Acabada la roda d'escalfament i quan resta un minut per començar el matx entre Barça Regal i Bizkaia Bilbao Basket, el públic del Palau es posa d'empeus per homenatjar el capità etern, Roger Grimau.

"El q he viscut avui no ho puc explicar amb 1 tweet, tinc tants agraïments a fer... Sempre he actuat amb el cor i el Palau avui m'ha donat...el millor dia de la meva carrera esportiva!!! Gràcies al Santuari! Gràcies Palau! Gràcies culers!!! GRÀCIES!!

Aquest és el tweet que aquest diumenge, ja de forma reposada, ja al seu domicili de Bilbao, Roger Grimau va enviar. Poc més es pot afegir quan un jugador que sempre ho ha donat tot pel club de la seva vida, i que ha suat sang si ha calgut, s'acomiada del 'Santuari' del Palau per la porta gran. Poc més es pot afegir quan un combinarà ja de forma perenne, allà on vagi, la seva faceta de capità etern, amb la de capità agraït.

Una samarreta molt especial

A banda de l'homenatge del club, que li va fer entrega de mans del directiu responsable de la secció, Jaon Bladé, d'una placa commemorativa, el primer equip, amb Juan Carlos Navarro al capdavant, li va fer entrega també d'una samarreta molt especial.

El dorsal 44, emmarcat i amb una llegenda al darrera que resava 'Roger, sempre capità', quedarà en el record del que serà recordat per sempre com un dels grans capitans que han sabut dur amb elegància, paciència i companyonia totes les situacions per les que ha passat un vestidor sempre complicat com es el del Barça Regal.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();