fcb.portal.reset.password

Ndong, el millor blaugrana del matx amb un 35 de valoració (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

El '21' del FC Barcelona Regal és, juntament amb Erazem Lorbek, el pivot del Barça Regal més en forma en el que portem de competició. Amb un MVP (jornada 2) i en la sisena ha quedat en segon lloc (35 de valoració pels 37 de Nando De Colo del València), les seves mitjanes són impressionants als seus 34 anys. Ndong està vivint una segona joventut en un dels equips més potents del vell continent. Pascual li està donant confiança i el pivot senegalès està responent amb nombres incontestables.

Endollat des de la final de l'ACB

Boni, com és conegut dins del vestidor blaugrana, encadena gairebé tres mesos –si descomptem els dos de vacances- a un nivell extraordinari. I és que el pivot barcelonista ja va acabar la Lliga passada a un alt nivell. En el partit final, el tercer jugat a Mirivilla el 14 de juny passat, Ndong va acabar anotant 9 punts, capturant sis rebots i obtenint un 15 de valoració.

Des d'aleshores, si tenim presents els partits oficials de la Lliga ACB aquesta temporada, el seu rendiment s'ha vist millorat. Actualment Boniface Ndong té unes mitjanes d'11,7 punts, 7,2 rebots i 25 minuts, nombres força millorats si tenim en compte el final del curs 2010/11, que va ser més que notable.

Ndong està superant tots els seus registres personals des que vesteix de blaugrana. En la jornada 2, concretament, Ndong va ser designat com a millor jugador, amb una valoració de 29 (21 punts –el seu millor registre anotador com a blaugrana-, amb vuit rebots, una assistència, tres recuperacions i tres faltes rebudes).

Quatre jornades més tard, s'ha quedat a les portes de repetir com a millor jugador tot i que ha millorat els seus números. En aquesta darrera jornada, en la qual els seus es van enfrontar al FIATC Joventut, el senegalès va acabar amb un estratosfèric 35 de valoració (20 punts, 10 rebots, cinc assistències, quatre recuperacions, dos taps i tres faltes rebudes en 31 minuts a la pista).

Espectacularitat al poder

Com ja va reconèixer fa uns dies, Ndong aposta sempre per l'espectacularitat. L'esmaixada va molt lligada al seu hàbitat natural a la pintura i sempre que pot acaba així les jugades. Aquest diumenge davant la Penya va delectar el públic del Palau amb dues esmaixades més i ja en suma 12 en sis partits. Una bona culpa d'aquestes finalitzacions espectaculars les té un nouvingut a l'equip, Marcelinho Huertas, que davant un dels seus exequips va acabar amb vuit assistències.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();