fcb.portal.reset.password

Fins aquest diumenge, un total de 650 aficionats del Barça van demanar el seu abonament / FOTO: ARXIU FCB

En la reunió preparatòria que s’ha fet aquest dimecres a la seu de la Final a Quatre de l’Eurolliga, els representants del FC Barcelona han fet arribar als organitzadors la possibilitat de disposar de més abonaments per a aquest esdeveniment, que se celebrarà de l’11 al 13 de maig a Istanbul.

Fins aquest diumenge, un total de 650 aficionats del Barça van demanar el seu abonament per acompanyar l’equip. Tenint en compte que encara hi ha més demanda entre els aficionats, el Club segueix treballant per ampliar aquest paquet. Tots els socis del FC Barcelona interessats a obtenir algun abonament han d’enviar un correu electrònic a seccio.basquet@fcbarcelona.cat, amb les seves dades de soci i dades de contacte. En cas d’aconseguir finalment aquestes entrades, les vendes es faran per ordre de recepció de la sol·licitud.

Opció de viatge

Cal recordar que per a aquest desplaçament, el Club ofereix la següent opció de viatge fins a Turquia: sortir el divendres 11 de maig a les 8 hores i tornar el dilluns 14 de maig a les 11.45 hores, amb un vol xàrter, per un preu de 840 € amb una habitació doble (hotel de 4 estrelles), a banda del preu dels abonaments.

Per a més informació i reserves, es pot trucar al 93 553 07 80 o preguntar a qualsevol agència d'Halcón Viatges o Viajes Ecuador.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();