fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Joan Creus, secretari tècnic del Barça Regal, no es refia de l'Unics Kazan, rival als quarts de final de l'Eurolliga, en una eliminatòria al millor de cinc partits que començarà d'aquí a tres setmanes. "És el rival que toca per mèrits propis. Ha estat disputant fins a l'últim minut el primer lloc del seu grup amb el Panathinaikos i ha estat un rival que ha demostrat la seva vàlua no només al Top 16, sinó també a la primera fase", afirma Creus.

Dos precedents invàlids

Com va declarar Xavi Pascual en roda de premsa, Joan Creus pensa que els dos precedents contra l'Unics Kazan a la primera fase ja no valen per res. Han caducat. "Aquí al Palau ens van crear problemes i allà és cert que vam guanyar clarament fent un partit extraordinari", destaca. Cal recordar que a Rússia el Barça Regal va vèncer per 65-93 i al Palau per 63-50.

Amb experiència i molt físics

Els jugadors del Barça Regal veuen el rival a quarts com un "equip complicat". "És un conjunt que prepara molt bé els partits i que defensa molt bé. Tenen jugadors amb molta experiència, veterans, que saben el que es fan", assegura Víctor Sada. "Estan jugant més fort i tenen totes les posicions cobertes. Serà una sèrie difícil, perquè són molt físics", afegeix Lorbek. Josep Pérez, una de les perles de l'equip, i que de mica en mica va tenint minuts, destaca Greene i Domercant, els seus dos jugadors "més determinants".

El Palau, clau

Tothom coincideix en una cosa: el factor Palau serà clau per intentar accedir a la Final a Quatre. "El Palau serà fonamental. Sabem que haurem d'anar partit a partit, però els dos primers partits a casa seran importantíssims", explica Creus.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();