fcb.portal.reset.password

Els cinc debutants del Barça Regal en una Final a Quatre / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Al costat de jugadors amb l’experiència de Juan Carlos Navarro, per qui serà la seva sisena Final a Quatre, o de Víctor Sada i Erazem Lorbek, que sumen quatre participacions a la fase final d’aquesta competició, hi haurà cinc jugadors debutants. Marcelinho Huertas, Xavi Rabaseda, Kosta Perovic, Joe Ingles i CJ Wallace disputaran a Istanbul la seva primera Final a Quatre. Una experiència única que esperen amb la màxima il·lusió. “Tinc una motivació total per jugar-la. Tinc ganes que arribi el moment”, afirma Rabaseda, un dels joves jugadors formats al planter blaugrana. Una idea compartida per tots, entre ells, Perovic: “Em sento orgullós de tot el que hem fet fins ara i tinc moltes ganes de disputar aquesta primera Final a Quatre”.

Les bones sensacions s’han de certificar a Istanbul

L’aler de Ripoll recorda que el Barça Regal acumula 10 victòries consecutives i que “cal certificar les bones sensacions aquest cap de setmana a Turquia”. “Hem de procurar fer les coses que estem entrenant aquests dies. Crec que, de mica en mica, estem complint els nostres objectius i hem de continuar fent la feina com fins ara. Defensant molt, intentant córrer i, en atac, llegir bé la defensa rival i trobar les nostres opcions”, afegeix el mateix Rabaseda.

Perovic espera una semifinal molt dura contra un rival atípic: “M'imagino un partit diferent de tots els que hem jugat fins ara. Ells fan coses poc habituals, com canviar els cinc jugadors de cop o jugar amb pivots baixos però molt forts. Espero un partit dur”.

Tots cinc afronten els dies previs al seu debut amb la màxima il·lusió però també amb la màxima ambició. De moment només pensen en l’Olympiacos.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();