fcb.portal.reset.password

El president de l'Associació d'Antics Jugadors Roger Esteller i Marc Vaquer, director econòmic financer d'Hellia Alliance / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

L'Associació d'Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona ha signat un acord de cobertura sanitària amb el grup Hestia Alliance. El conveni, signat pel president de l'Associació Roger Esteller i el director econòmic Financer Marc Vaquer d'Hellia Alliance, respon a la missió de l'Associació de garantir una bona qualitat de vida als exjugadors blaugrana i els seus familiars i converteix el grup sociosanitari en el proveïdor oficial de l'Associació.

Hestia Alliance gestiona fins a 11 centres a tot l'Estat espanyol, un total de 1.400 llits, i assegurarà atenció immediata i preferent als exjugadors de bàsquet del Club o els seus familiars que necessitin tractaments en medicina neurològica o mental.

Una empresa coneguda

No és la primera vegada que una associació relacionada amb el FC Barcelona té tracte amb el grup sociosanitari. Hellia Alliance ja va arribar a un acord amb l'Agrupació Barça Jugadors, dels exfutbolistes del Club, el mes de setembre passat.

Què és l'atenció sociosanitària?

S'entén com a atenció sociosanitària la que s'adreça a les persones grans, persones amb malaltia d'Alzheimer o altres demències, pacients amb altres malalties neurològiques que poden cursar amb discapacitat i persones en situació de final de la vida.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();