Les 10 frases més destacades de l'entrevista a Ernesto Valverde

Les 10 frases més destacades de l'entrevista a Ernesto Valverde

El tècnic blaugrana ha fet balanç de la primera meitat de la temporada, repassant els principals aspectes de l'actualitat del FC Barcelona i també diversos noms propis del conjunt culer

Ernesto Valverde ha repassat tota l'actualitat blaugrana en una àmplia entrevista per als mitjans del club, on ha fet balanç de la primera meitat de la temporada del FC Barcelona. El tècnic blaugrana ha parlat de diversos aspectes i també d'alguns noms propis de la plantilla culer. A continuació, repassem les 10 declaracions més destacades:

Inici de temporada

"Al començament has d'adaptar-te a l'equip, als jugadors... però a poc a poc ho vas solucionant. Hi ha un estil que cal fomentar permanentment, i aquí els jugadors són molt guanyadors i competitius. És un equip molt responsabilitzat del que ha de fer".

El Clàssic

"El duel del Bernabéu va ser un partit boníssim per part nostra pel resultat i les sensacions. Acabem molt bé l'any i hem passat unes bones festes de Nadal".

Ousmane Dembélé

Qualsevol jugador del Barça és un jugador diferent. Dembélé és un perfil que no teníem, pot jugar en diverses posicions i té molta velocitat. Tenim una plantilla llarga, l'hem suplert bé aquest temps i ara ja està a punt d'incorporar-se. És una gran notícia".

Adversitats

Hem sabut superar les adversitats que ens han anat sorgint, i ara hem de seguir aquesta línia. A més, crec que hem viscut bastants moments clau en aquesta primera part de la temporada, com el triomf contra la Juventus al Camp Nou o la remuntada contra el Getafe".

Leo Messi

"Messi és el millor jugador amb qui et pots trobar a tot el món, fa extraordinari qualsevol pilota que toca. Tenim una sort increïble de comptar amb ell, veig com afronta la competició i el gran nivell de compromís amb el Club i l'equip. Pel que fa a la posició, jugar pel centre li ve bé i ens va bé. Però pot jugar bé en qualsevol lloc".

Luis Suárez

"L'important és crear ocasions, els gols acaben arribant. Luis és un jugador agressiu en la finalització i que sempre és a prop del gol. No em preocupava quan estava menys encertat, era qüestió de temps que marqués. A més, tenim jugadors amb capacitat per marcar, i és una dada important que hi hagi tants jugadors que marquen gols".

Liderat a la Lliga

"La nostra intenció sempre és guanyar, anar a pel partit des del començament. No podem especular amb la distància que traiem als nostres rivals a la Lliga, hem de pensar en el nostre i anar guanyant cada partit. Que els rivals vegin que no fallem és el que més els desgasta. Ara, mirem endavant i tenim davant ja la Lliga, la Copa... ens espera un mes de gener molt intens".

Rivals

"Els rivals ara et coneixen més. Pressionen a dalt, et fan un contra un en tot el camp... i cal trobar respostes a tots, buscar recursos. Hi ha evolució en el nostre joc però també en els nostres rivals i cal adaptar-se".

Paulinho i Iniesta

"Paulinho és un jugador d'un estil diferent, amb arribada a l'àrea rival, amb una gran efectivitat. Té fe, acompanya molt el joc tant endavant com darrere i té gol. Nosaltres intentem tenir un equilibri: Quan ataquem, ho fem tots i quan defensem, també. I això ho molt bé fa Paulinho. Pel que fa a Iniesta, està a gust i es controla bé, és conscient quan està millor. És un jugador important que sabem que no perd cap pilota i que et dóna les passades millor que ningú. Únic".

Jugadors del Barça B

La Segona Divisió per a un filial és una categoria difícil. Jo intento seguir i veure el Barça B tot el que puc, i ens fixem en jugadors que ens poden venir bé per al primer equip com Aleñá, Oriol Busquets o Arnaiz, entre d'altres".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut