Sergi Roberto: “L’equip és on volíem ser en aquest punt de la temporada”

Sergi Roberto: “L’equip és on volíem ser en aquest punt de la temporada”

El jugador blaugrana ha repassat l’actualitat del primer equip en l’acte de la seva renovació, segellada fins al 2022

Sergi Roberto ha aprofitat l’acte de renovació del seu contracte amb el FC Barcelona fins al 2022 per fer un repàs de l’actualitat que envolta el primer equip. “L’equip és, en totes les competicions, on volíem ser a principi de temporada”, ha explicat Roberto, i ha destacat el fet de ser líders a la Lliga, haver arribat a la final de Copa i haver aconseguit un resultat favorable a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El jugador, que ha estat acompanyat pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha refermat el seu compromís de quedar-se durant molts anys al Club, i ha assegurat que el Barça sempre havia estat la seva primera opció.

El ‘20’ barcelonista ha destacat els seus millors moments com a blaugrana, i ha destacat especialment el seu debut al Camp Nou contra el Celta, els títols assolits i el fet d’haver anotat el gol de la remuntada contra el PSG la temporada passada.

El reusenc ha comentat també l’esforç que li va suposar arribar a consolidar-se al primer equip, i ha assenyalat que recomana als jugadors del planter “que lluitin, que tinguin molta paciència i que mai no deixin de treballar”.

“Sergi Roberto és un exemple dins i fora del camp”

Per la seva part, Josep Maria Bartomeu ha destacat la disponibilitat i la lleialtat del jugador barcelonista cap a l’equip, i li ha agraït la perseverança i el treball mostrats per arribar i consolidar-se a l’elit. El president ha assenyalat que Roberto “és un jugador clau en el cicle històric del Barça”, i n’ha destacat moments com el 6-1 al PSG i la cavalcada que va donar peu al gol de Leo Messi al Bernabéu la temporada passada (2-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut