Reial Madrid – FC Barcelona: El Clàssic de Miami és per al Barça (2-3)

Reial Madrid – FC Barcelona: El Clàssic de Miami és per al Barça (2-3)

Els gols de Messi, Rakitic i Piqué tomben el Reial Madrid i asseguren la primera International Champions Cup per als de Valverde

Miami lo confirmó. El FC Barcelona ha ratificat a Florida les bones sensacions deixades durant la gira nord-americana i s’ha imposat al Reial Madrid en l’esperat Clàssic disputat al Hard Rock Stadium, que ha presentat un anunciat ‘sold-out’ amb la presència de 66.014 espectadors que han gaudit com mai. Leo Messi, Ivan Rakitic i l’MVP Gerard Piqué han estat els golejadors d’un Barça que torna a casa amb la seva primera International Champions Cup.

El duel ha arrencat de manera trepidant. Leo Messi ha signat l’1-0 en la primera arribada amb perill del FC Barcelona. Corria tot just el minut 3. Pocs segons després el seu nom ha ressonat per tot l’estadi. Sense temps de pair aquest primer impacte ha arribat el segon. Aquest cop ha estat Rakitic qui, amb un xut sec, ha superat Keylor Navas.

El domini era clarament blaugrana i el tercer hauria d’haver caigut mitjançant Suárez o novament Rakitic. El gol, però, s’ha produït a l’àrea contrària, quan Kovacic ha marcat amb un precís xut des de la frontal, impossible per a Cillessen.

La tònica ha seguit sent la mateixa després del gol blanc. El Barça ha gaudit de diverses ocasions clares, ara de Neymar Jr i de Messi, que no han acabat en gol de miracle. Una d’aquestes ha acabat convertint-se en el contracop que propiciaria l’empat del Reial Madrid, obra d’Asensio en el minut 36.

Piqué recupera l’avantatge

A la mitja part, al contrari que en els amistosos contra el Juventus i el United, Ernesto Valverde ha fet un únic canvi: Sergi Roberto per Iniesta. L’inici del segon temps ha estat una rèplica del primer. El FC Barcelona ha recuperat l’avantatge en el marcador en la seva primera rematada a porta, obra de Piqué després d’un servei de falta de Neymar Jr.

El tram final de partit, ja amb més retocs a l’equip, ha estat el més tranquil de tots. Amb més control que durant la resta del matx, el FC Barcelona ha tingut la pilota i ha seguit gaudint de nombroses ocasions... que malauradament ha desaprofitat. Poc ha importat al final, perquè el Reial Madrid s’ha topat amb un imperial Cillessen sempre que s’ha apropat a l’àrea culer. La International Champions Cup és d’un Barça que torna a casa agradant i amb la confiança pels núvols.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut