FC Barcelona - Atlètic de Madrid: Messi catapulta el líder (1-0)

FC Barcelona - Atlètic de Madrid: Messi catapulta el líder (1-0)

Els d’Ernesto Valverde sumen tres punts molt importants en la lluita pel títol de Lliga amb una diana de falta directa de Leo Messi, la sisena d’aquesta temporada i la tercera de manera consecutiva, i deixen els de Simeone a vuit punts

Partit gran i vibrant. L’espectacle sobre la gespa entre els dos millors equips, actualment, de la Lliga no ha defraudat. El matx, que a més ha comptat amb el darrer adeu del Camp Nou a Enrique Castro ‘Quini’, s’ha resolt amb un triomf blaugrana gràcies a un gol increïble de Leo Messi, que ha fet una nova exhibició estel·lar. El jugador argentí ha brillat davant els 90.356 espectadors que han presenciat el matx a l’Estadi contra l'Atlètic de Madrid.

El duel començaria amb respecte entre els dos conjunts, però amb el control de la pilota per als culers. Les primeres aproximacions de gol també es tenyirien de blaugrana, amb xuts de Coutinho i Leo Messi sense excessiu perill. El ‘10’ blaugrana superava els rivals de tres en tres, i els de Valverde tenien el matx sota control i sense aproximacions de perill per a l’Atlètic de Madrid excepte un xut llunyà.

Messi i les faltes directes

El gol era qüestió de temps. I així ha estat. Amb el Barça jugant ràpid i generant boniques combinacions, Leo Messi ha rebut una falta a la frontal de l’àrea als 26 minuts de la primera meitat. El crac argentí ha estat l’encarregat de xutar-la màgicament. El ‘10’ blaugrana no ha perdonat l’ocasió i ha superat l’estirada de Jan Oblak per marcar el seu gol 600 com a professional i el número 100 del Barça enguany a la Lliga.

Leo Messi ha convertit així la sisena falta directa d’aquest curs i la tercera de manera consecutiva en partits oficials, després de veure porteria contra el Girona i el Las Palmas des de la llarga distància. La nota negativa de l’enfrontament seria el canvi d’Andrés Iniesta per André Gomes al minut 35, a causa d’una lesió al bíceps femoral de la cama dreta.

Segona meitat, oberta

El segon acte ha canviat els papers de la primera meitat i l’Atlètic de Madrid ha buscat l’empat insistentment. El Barça, però, no ha cedit el protagonisme al conjunt matalasser i ha pogut marcar el segon gol en diverses ocasions. Suárez, Coutinho i Messi han posat a prova Oblak, però els de Simeone han evitat el 2-0. No han evitat, però, el triomf culer, que permet al Barça sumar els tres punts. Una victòria que val el seu pes en or en una nova exhibició de Leo Messi i suposa un salt del Barça a la classificació deixant l'Atlètic de Madrid a vuit punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut