L’últim adeu del FC Barcelona a Enrique Castro ‘Quini’

L’últim adeu del FC Barcelona a Enrique Castro ‘Quini’

El Camp Nou ha guardat un emotiu minut de silenci, ha exhibit un tifo i ha mostrat un vídeo de tribut a la figura del davanter al videomarcador de l’Estadi

El FC Barcelona ha acomiadat per sempre Enrique Castro Quini als prolegòmens del Barça-Atlètic. El davanter, blaugrana del 1980 al 1984, va morir el 27 de febrer a Gijón als 68 anys a causa d’un infart.

El Camp Nou ha ofert un emocionant tribut a un dels davanters més importants de la història del Barça. L’afició blaugrana ha desplegat un tifo amb el missatge Quini, sempre recordat al lateral de l’Estadi. A més, al videomarcador del Camp Nou s’ha emès un vídeo amb els moments més destacats de la trajectòria del davanter asturià al FC Barcelona.

La família, convidada a la Llotja

Els familiars de l’exdavanter blaugrana, representats pel seu germà Rafael, els seus fills Enrique, Óscar, Jorge i Maria Lorena i el seu net Pablo, han pogut presenciar des del Camp Nou aquest record del Club i l’afició. Tots ells han estat convidats a la Llotja President Suñol per viure aquest últim adeu en directe.

Quini va disputar 181 partits amb el FC Barcelona i va aixecar cinc títols. Amb la samarreta blaugrana va assolir el trofeu Pitxitxi les temporades 1980/81 i 1981/82 i va aconseguir el gol 3000 del Barça a la Lliga el 24 de gener del 1982 en un matx contra el Castelló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut