El Barça arriba als 100 gols aquesta temporada

El Barça arriba als 100 gols aquesta temporada

Amb el gol contra l’Atlètic de Madrid, el FC Barcelona arriba als 100 gols en totes les competicions aquest curs 2017/18, amb Messi com a màxim anotador amb 32 dianes

El Barça d’Ernesto Valverde està completant una magnífica temporada i ja ha assolit la xifra de 100 gols en totes les competicions. Els culers, amb la victòria davant l’Atlètic de Madrid (1-0), han arribat a les 100 dianes aquest curs 2017/18, a falta encara de tres mesos per acabar i amb, com a mínim, 13 partits per disputar-se (que poden ser fins a 19 si es van avançant rondes a la Lliga de Campions).

Messi i Suárez: 55 gols

Els barcelonistes han necessitat un total de 44 duels per arribar a aquesta xifra, amb Leo Messi i Luis Suárez com a principals protagonistes en la faceta golejadora. L’argentí acumula 32 gols, mentre que l’uruguaià en suma 23. Entre tots dos han marcat més del 50% dels gols blaugrana aquesta temporada, i la resta se’ls reparteixen Paulinho (8), Alcácer (5), Rakitic (4), Alba, Arnaiz, Piqué i Denis (3), Coutinho, Deulofeu i Aleix Vidal (2), Busquets, Digne, Iniesta i Sergi Roberto (1), a més de sis gols en pròpia porta.

Quant a competicions, 70 gols han estat a la Lliga, 10 a la Lliga de Campions, 19 a la Copa del Rei i un a la Supercopa d’Espanya. A més, 60 han estat al Camp Nou i 40 fora de casa, i 35 a la primera part i 65 a la segona. L’equip que més gols ha encaixat ha estat el Girona (9), seguit del Celta, l’Eibar, l’Espanyol i el Múrcia, amb vuit cadascun.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut