El Bernabéu es tenyeix de blaugrana per Nadal

El Bernabéu es tenyeix de blaugrana per Nadal

El Barça torna a sortir vencedor de la seva visita a Madrid per setena vegada en Lliga en els últims 10 partits i deixa als blancs a 14 punts de diferència just abans de les festes nadalenques

Merry Christmas and Happy New Year sonava als altaveus del Santiago Bernabéu en les hores prèvies al duel. Es notava en l’atmosfera l'ambient nadalenc que impregnava el Clàssic, també en la sortida dels jugadors en què s'ha desplegat una pancarta al gol de la grada d'animació del Reial Madrid en què s'hi podia llegir Blanca Navidad. Però el cert és que el partit no ha sigut de color blanc, ans el contrari perquè el Bernabéu s'ha tornat a tenyir de blaugrana (0-3).

I ja en van set en els últims deu partits en Lliga, tres d'ells de manera consecutiva. Històricament, guanyar al Bernabéu era una fita molt complicada, però el millor Barça de tots els temps ho ha convertit en el pa de cada dia. Resultats com el 0-3 de Ronaldinho amb Rijkaard a la banqueta, passant pel 2-6 de l'any del triplet amb Guardiola així com els 0-2 i l’1-3 de la 2010 i 2012, el 3-4 amb el Tata o els 0-4 i 2-3 amb Luis Enrique. Una ratxa no només de victòries, sinó també de gols amb un total de 28 gols a favor des del 2009.

Tot i l'horari inèdit del Clàssic ningú s'ha volgut perdre una de les millors cites futbolístiques del planeta. Ni la jornada matinal freda de Madrid ha pogut amb els aficionats i periodistes que han combatut les baixes temperatures amb xocolata calenta.
Però qui més ha escalfat als seguidors barcelonistes ha estat el propi Barça a través d'un gran Messi, que ha tornat a marcar al seu estadi propici fora del Camp Nou. Celebració de nou de llegenda per fer canviar l'eslògan inicial del partit a l'escriure-hi Nadal Blaugrana i desitjar un Messi Christmas and Happy New Year a tothom.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut