Tres victòries seguides de Lliga al Bernabéu

Tres victòries seguides de Lliga al Bernabéu

Els blaugranes aconsegueixen un avantatge provisional de 14 punts sobre el conjunt blanc, la major diferència després d’un Clàssic en els últims 30 anys

El FC Barcelona torna de Madrid amb tres punts després d'una victòria de prestigi al Santiago Bernabéu. El primer dels rècords és el fet d’haver guanyat per primer cop a la història tres partits consecutius de Lliga al Santiago Bernabéu. El Barça és el segon equip de la Lliga que ho aconsegueix, després de l’Atlètic de Madrid, que ho va fer de la temporada 2013/14 a la 2015/16.

D’altra banda, l’avantatge sobre el Reial Madrid és ara de 14 punts. Mai en els últims 30 anys la diferència havia estat tan gran després d’un Clàssic, ja fos a Madrid o a Barcelona. Fins ara, el rècord se situava en els 13 punts de distància que tenia el Barça de Tito Vilanova després de visitar el Bernabéu el curs 2012/13. Cal recordar, això sí, que el Madrid ha jugat un partit menys que els culers.

Bon balanç en Lliga al Bernabéu

Amb la victòria d’aquest dissabte contra el Reial Madrid, els blaugranes sumen set victòries en els darrers deu duels de Lliga al Santiago Bernabéu. En les altres tres ocasions els culers van sumar dos empats i una derrota. D’aquesta manera, l’estadi madridista s’ha convertit en un estadi propici per al Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut