Inside View: Les 12 hores dels campions de Copa a Madrid

Inside View: Les 12 hores dels campions de Copa a Madrid

Com va ser el dia blaugrana a la capital? L’arribada a la ciutat, a l’estadi, l’escalfament, la celebració del títol de Copa del Rei, la tornada... Descobreix-ho tot al següent vídeo!

L’expedició blaugrana va aterrar a la capital madrilenya al voltant de les 11 del matí de dissabte i va tornar cap a Barcelona després de la final, ja amb un nou títol de Copa sota el braç. Els culers van estar a Madrid al voltant de 12 hores, temps suficient per aconseguir la 29a Copa del Rei de la història del Club.

El FC Barcelona va aconseguir el tercer títol de Copa del Rei consecutiu per acomiadar a Luis Enrique de la millor manera possible, en el que va ser el darrer partit del tècnic asturià a la banqueta blaugrana. Els gols de Leo Messi, Neymar Jr i Paco Alcácer van donar una merescuda victòria als barcelonins per 3-1 davant el conjunt de Pellegrino.

En el següent vídeo, repassem les hores prèvies i posteriors al partit davant l’Alabès al Vicente Calderón. L’arribada de l’avió a la ciutat, la 'Fan Zone', l’arribada a l’hotel, a l’Estadi... però també la celebració posterior amb el trofeu de la Copa sobre la gespa del Vicente Calderón, el brindis a l’avió o l’arribada a Barcelona. Descobreix tot això i més en el següent vídeo! No t’ho perdis!  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut