El FC Barcelona conquereix la 29a Copa del Rei al Vicente Calderón

El FC Barcelona conquereix la 29a Copa del Rei al Vicente Calderón

Els blaugranes tornen a guanyar la competició del KO per tercera vegada consecutiva i augmenta el seu palmarès històric

El FC Barcelona ja té la 29a Copa del Rei. Ho ha aconseguit a l’Estadi Vicente Calderón després de superar l’Alabès.  El Barça ha tornat a demostrar qui és el Rei de Copes i s’ha endut una competició que guanya per tercera vegada de manera consecutiva. Una fita que iguala el rècord històric del Club quan els anys 1951, 1952 i 1953 es va aconseguir aixecar el trofeu de campions a Chamartín després de superar la Reial Societat, el València i l’Athletic Club, respectivament. Un Athletic que és el segon al palmarès històric de la competició amb un total de 23.

El tècnic Luis Enrique tanca la seva etapa al Vicente Calderón aixecant un nou títol, el novè com a tècnic del FC Barcelona per acomiadar-se d’un Calderón que ha vist com el Barça ha aixecat un total de quatre Copes del Rei al llarg de la seva història. Amb aquest títol, el Barça tanca la temporada amb dos títols, després de la conquesta de la Supercopa d’Espanya a l’agost davant el Sevilla.

15a final de Copa guanyada a Madrid

Aquesta final ha estat la final de Copa número 21 que el FC Barcelona ha disputat a Madrid. El balanç ha estat de 15 triomfs i sis derrotes. Els últims anys la ciutat madrilenya ha estat talismà per al FC Barcelona que ha aconseguit guanyar les últimes cinc finals de manera consecutiva jugades a Madrid – 1988, 1997, 2012, 2016 i 2017-. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut