Leo Messi és a una victòria de les 400 amb el FC Barcelona

Leo Messi és a una victòria de les 400 amb el FC Barcelona

L’argentí acumula un balanç de 399 triomfs, 102 empats i 64 derrotes com a culer, i contra l’Atlètic de Madrid –la seva víctima golejadora preferida- podria assolir la xifra centenària

El partit de Lliga d’aquest diumenge contra l’Atlètic de Madrid podria suposar la victòria número 400 de Leo Messi com a jugador del primer equip del FC Barcelona. L’argentí, després de 565 partits disputats amb la samarreta blaugrana, té un balanç de 399 triomfs, 102 empats i 64 derrotes entre totes les competicions que ha disputat des que va debutar oficialment el 2004. En cas de victòria al Vicente Calderón, el ‘10’ blaugrana arribaria a la xifra de 400 victòries, precisament, contra el seu rival preferit a l’hora de marcar.

I és que l’Atlètic de Madrid és l’equip al qual Leo Messi ha marcat més gols des que és professional. Exactament li ha marcat 26 gols, repartits en 21 a la Lliga i cinc a la Copa. En aquest aspecte, les següents víctimes són el Reial Madrid (21) i el Sevilla (21). Al Calderón, l’argentí buscarà continuar en l’estat de gràcia que viu des que va començar el 2017. I és que el crac blaugrana ja ha marcat 11 gols en aquest inici d’any, que el situen al capdavant del Pitxitxi i de la Bota d’Or.

Les 399 victòries aconseguides fins al moment han servit per acumular una àmplia col·lecció de títols. L’argentí suma un palmarès d’autèntic luxe com a culer: 4 Lligues de Campions, 8 Lligues, 4 Copes del Rei, 3 Supercopes d’Europa, 7 Supercopes d’Espanya i 3 Mundials de Clubs. Un total de 29 que el destaquen, amb Andrés Iniesta, en els jugadors amb més títols de la història del Club.

En totes aquestes competicions, els 399 triomfs es reparteixen així: 276 a la Lliga, 66 a la Lliga de Campions, 41 a la Copa del Rei, vuit a la Supercopa d’Espanya, tres a la Supercopa d’Europa i cinc al Mundial de Clubs. 399 victòries, i amb tot a punt per assolir les 400. Al Vicente Calderón arribarà la primera oportunitat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut