Messi encapçala el Pitxitxi i la Bota d’Or

Messi encapçala el Pitxitxi i la Bota d’Or

Amb el doblet contra el Leganés, el crac argentí suma 19 gols a la Lliga, supera Suárez i se situa al capdavant dels golejadors europeus, igualat amb Higuaín (Juventus) i Dzeko (Roma)
  • Aquests 19 gols, a més, situen el ‘10’ del Barça al capdavant de la classificació de la Bota d’Or. El coeficient de la Lliga espanyola dóna a Messi un total de 38 punts, i s’iguala amb Gonzalo Higuaín, de la Juventus, i amb Edin Dzeko, de l’AS Roma. Tots ells, amb 19 gols a les seves lligues, superen Edinson Cavani, que ha marcat 25 gols però el coeficient de la Ligue 1 francesa (1,5) el deixa amb 37,5 punts.
  • En el global de totes les competicions, Messi ja acumula 33 gols. I és que, a banda dels 19 de la Lliga, cal sumar els 10 gols que ha marcat a la Lliga de Campions, els quatre que ha aconseguit a la Copa del Rei i un més a la Supercopa d’Espanya que va obrir la temporada.
  • En ratxa el 2017. Leo Messi ha marcat un total d’11 gols aquest any. Des que va començar el 2017, l’argentí ha liderat els registres golejadors del Barça, i ha aconseguit 11 gols en els 14 partits que ha disputat. En l’àmbit europeu només l’igualen Lacazette, de l’Olympique de Lió, i Dzeko, de l’AS Roma. Per darrere seu hi ha Cavani, del PSG, que n’ha marcat 10 durant el 2017. Luis Suárez, per la seva banda, n’ha marcat nou en aquest inici d’any (sis a la Lliga i tres més a la Copa).
  • Els dos gols contra el Leganés al Camp Nou suposen el primer doblet de Leo Messi en aquest 2017. Fins al moment havia marcat contra l’Athletic Club (anada i tornada de Copa), el Vila-real, el Las Palmas, l’Eibar, la Reial Societat (tornada Copa), l’Atlètic de Madrid (anada de Copa), l’Athletic Club i l’Alabès.
  • Durant aquest inici d’any, l’argentí ha disputat un total de 1.234 minuts entre la Lliga i la Copa (13 partits complets i 64 minuts contra l’Athletic Club). D’aquesta manera, l’estadística realitzadora del ‘10’ és d’un gol cada 112 minuts.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut