Gaizka Toquero i Ibai Gómez analitzen la final de Copa contra el Barça

Gaizka Toquero i Ibai Gómez analitzen la final de Copa contra el Barça

Tots dos van participar en les finals dels últims anys com a jugadors de l’Athletic i ara creuen que el del Calderón “serà un partit complicat” perquè jugaran “contra un dels millors equips del món”

Aquest dissabte el FC Barcelona jugarà la final de la Copa del Rei contra l’Alabès al Vicente Calderón a les 21.30 hores (Telecinco). Gaizka Toquero, un dels jugadors de Mauricio Pellegrino, confessa que l’equip està preparat per al partit contra el Barça: “Hi anirem amb totes les garanties perquè, al final, el que volem tots és arribar a la final i guanyar la Copa”. “Sabem que serà difícil perquè jugarem contra un dels millors equips del món, però tota final és complicada, sigui el rival que sigui”, ha afegit el vitorià.

A la final de la Copa del Rei del 2009, a Mestalla, Toquero va marcar l’1-0 contra els blaugranes amb la samarreta de l’Athletic Club: “Va ser un gol que no oblidaré mai perquè no és el mateix marcar amb un 4-0 que ser el primer a marcar i guanyar el Barça, tot i que després capgiressin el marcador”. “Tant de bo pugui tornar-ho a fer o algú del meu equip”, ha continuat el davanter.

En la mateixa línia s’ha mostrat el seu company d’equip Ibai Gómez: “Tenim molta il·lusió en aquesta final. Arribem en un bon moment perquè hem fet un bon final de temporada i això ens ha donat confiança, i és un punt a favor de cara a la final”, ha remarcat el bilbaí. A més, el davanter ha destacat els punts clau que ha de seguir l’equip per poder guanyar els de Luis Enrique: “Hem de ser ordenats i solidaris entre nosaltres i aprofitar les oportunitats que tinguem”. “No ens hem de fixar en els partits de Lliga perquè una final és molt diferent”, ha puntualitzat el jugador.

Tampoc és la primera vegada que Ibai s’enfrontarà al Barça en una final de Copa. Ja ho va fer els cursos 2011/2012 i 2014/2015 amb l’Athletic Club: “Han estat tantes finals que, per una banda, no volia tornar-me a trobar amb el Barça, però, per una altra, tinc l’oportunitat de guanyar i això em fa molta il·lusió”, ha conclòs el jugador. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut