El Club ofereix diferents opcions de viatge per anar a la Final Four de bàsquet

El Barça de bàsquet disputarà a Milà, del 16 al 18 de maig, la cinquena Final Four de l'Eurollga dels darrers 6 anys, i la 14a de la història de la secció.

El Club ofereix diferents propostes de viatge als abonats del Palau i als socis del Club que tinguin entrada i vulguin acompanyar a l’equip a Milà. Cal recordar que el Barça disputarà la primera semifinal de la Final Four de Milà ales 18 hores del divendres 16 de maig, contra el guanyador de la eliminatòria entre el Reial Madrid i l’Olympiakos.

La intenció del Club és que els barcelonistes tinguin diferents opcions segons les possibilitats que hi hagi.

Viatge amb l’equip*: una experiència única per viure la Final Four de bàsquet, com si fossis un més del primer equip. N'hi ha un nombre reduït de places a l’avió oficial del Barça. Viatges amb els teus ídols (vol de tornada), et traslladen en bus des de l’aeroport fins a l’hotel i al pavelló per veure el partit. No hi ha una manera més emocionant de viure els partits. Places limitades.

Per demanar informació de viatges cal trucar a FCBViatges al 93 521 55 19 o enviant un mail.

Aquí pots consultar les diferents opcions de viatge per anar a Milan a veure la Final Four de bàsquet.

[[BOTOGRIS::Programa desplaçament avió xàrter++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/096/429/original/Despla_ament_a_Mila_Nom_s_vol.v1398239435.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

* Només vol de tornada amb els jugadors