Els 10 moments clau de la setmana

Els 10 moments clau de la setmana

Repassem les deu notícies més importants de la setmana dins l’àmbit blaugrana

En la setmana on s’han complert 20 anys del debut d’Andrés Iniesta amb la samarreta del FC Barcelona, trobem com a aspectes destacables les victòries del FCB Femení a Minsk i de l’handbol a Bielorússia i la visita de Pedro a la Ciutat Esportiva el dia abans que els Oklahoma City Thunder s’enfrontessin al FCB Lassa al Palau Sant Jordi. En l’aspecte institucional remarquem la recepció del papa Francesc a Jordi Cardoner al Vaticà i la presentació del nou organigrama a càrrec d’Òscar Grau.

1. L’equip prebenjamí i quatre representants de diferents equips del futbol formatiu van felicitar Iniesta després d’arribar als 600 partits oficials diumenge passat a Balaídos.

2. El FC Barcelona lidera la taula d’equips europeus més golejadors amb un total de 31 gols entre Lliga i fase de grups de la Lliga de Campions.

3. Pedro Rodríguez visita l’entrenament de dimarts. El jugador canari, actualment al Chelsea i que va ser partícip de molts èxits esportius durant la seva etapa (2004-2015), es va retrobar amb antics companys a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

4. Òscar Grau, CEO del FC Barcelona, va presentar l’organigrama que ha de portar a terme el Pla Estratègic de l’Entitat en un sessió adreçada a tots els empleats del Club a l’Auditori 1899.   

5. El papa Francesc va rebre dimecres la visita de Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona i la Fundació, dins el programa #Invulnerables, juntament amb altres autoritats destacades.

6. El partit del FC Barcelona Lassa davant els Oklahoma City Thunder. Blaugranes i nord-americans van oferir un autèntic espectacle en un partit que es va decidir als darrers instants.

7. Andrés Iniesta compleix 20 anys del seu debut al futbol base. El migcampista manxec va debutar amb l’Infantil un 6 d’octubre del 1996 i ha entrat en els llibres de la història del Club a causa de la seva impecable trajectòria.

8. Victòria del FCB Femení en la seva estrena a la Lliga de Campions. Les jugadores de Xavi Llorens es van imposar al FC Minsk en l’estrena europea gràcies als gols de Jenni Hermoso (2) i Marta Torrejón.

9. L’handbol segueix comptant els seus enfrontaments de la Lliga de Campions per victòries. L’equip de Xavi Pascual es va imposar a la pista del Flensburg (27-28) i és líder en solitari del seu grup.

10. El Barça Lassa de futbol sala es va proclamar campió de Catalunya després de superar el Catgas Energia Santa Coloma per 6-4. És el primer títol de l'equip amb Andreu Plaza com a tècnic.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut