fcb.portal.reset.password

Només es comptabilitzen els gols marcats a les respectives Lligues i a la fase de grups de la Champions. | FCB

El FC Barcelona està casat amb el gol. L’equip de Luis Enrique ha signat un total de 31 gols entre Lliga i fase de grups de la Champions en aquest inici de curs, xifra que no troba competidor a les principals Lligues europees. Té una mitjana de 3,4 gols en els nou partits disputats en aquestes dues competicions: 22 a la Lliga i 9 a Europa.

Si fem un cop d’ull a la resta de les principals Lligues europees qui més s’apropa a les xifres culers són el Manchester City i l’AS Mònaco, cadascun d’ells amb 25 gols entre Lliga i fase de grups de la Champions. No s’han comptabilitzat els seus gols a les fases prèvies de la Champions, ni tampoc a les competicions de Copa dels seus països, de la mateixa manera que tampoc s’inclouen en el llistat els gols marcats pel Barça a la Supercopa d’Espanya guanyada contra el Sevilla.

Tanquen el Top-5 d’aquesta classificació golejadora el Borussia Dortmund (24 gols), el Bayern Munic i el París Saint-Germain (tots dos amb 21 gols). A Alemanya, això sí, s’ha disputat una jornada menys, mentre que a França se n’ha jugat una més que a la Lliga espanyola i a la Premier League anglesa.

Tornar a dalt