FC Barcelona Lassa – Catgas Energia Santa Coloma: Campions de Catalunya amb autoritat! (6-4)

Els blaugranes revaliden títol gràcies als gols de Roger Serrano (2), Quintela, Ferrao, Aicardo i un altre en pròpia porteria

El FC Barcelona Lassa de futbol sala s’ha tornat a proclamar campió de la Copa Catalunya aquest divendres en imposar-se al Catgas Energia Santa Coloma per 6-4. Els blaugranes han dominat amb autoritat tot el partit i han sentenciat amb un clar 6-1, però en els últims cinc minuts els colomencs han maquillat el resultat final. Roger Serrano ha estat l’autor de dos gols, i l’han acompanyat Quintela, Ferrao i Aicardo com a realitzadors. L’altre gol ha estat en pròpia porteria a la primera part. D’aquesta manera, els culers ja sumen vuit Copes Catalunya, quatre de consecutives.

El matx ha començat igualat. Les defenses s’imposaven als atacs, i costava veure ocasions clares a les dues porteries. La intensitat era màxima, i l’encarregat de desnivellar la balança ha estat Roger Serrano. El jove blaugrana ha recollit el refús del porter en xut de Bateria per inaugurar el marcador. El gol ha donat confiança al Barça Lassa, que ha fet un pas endavant. Poc després, una acció afortunada ha acabat amb gol en pròpia porteria de Rafa López. El Santa Coloma, tot i el desavantatge, no ha baixat els braços i ha retallat distàncies just abans del descans mitjançant Sergio González.

Impuls definitiu cap al títol

Amb tot per decidir, la segona part ha començat amb un Barça Lassa dominador i efectiu. Un altre cop Roger Serrano ha estat l’encarregat de marcar per al conjunt d’Andreu Plaza gràcies a una acció d’estratègia. Els culers han aprofitat l’empenta per seguir ampliant la seva victòria, i només dos minuts després Quintela ha marcat el 4-1 amb una precisa mitja volta. La força blaugrana ha seguit, i el pal ha evitat el gol de Ferrao. També ho ha provat Sedano des de la seva pròpia porteria, però Prieto ha salvat en última instància.

A mesura que avançava la final, el Barça Lassa semblava ser més superior. Amb més fons d’armari que el seu rival, ha imposat el joc i el físic. Així, en dos minuts ha acabat de sentenciar la Copa Catalunya. Ferrao, en una altra jugada d’estratègia, i Aicardo, amb un xut potent a l’escaire, han situat un 6-1 que deixava el triomf encarrilat. En els últims minuts, l’orgull del Catgas Santa Coloma ha permès ajustar el marcador final. Rafa López i Corvo han marcat de manera consecutiva, i amb el porter-jugador a la pista, de nou Corvo ha fet el 6-4 definitiu que ha precedit la botzina final.