fcb.portal.reset.password

Camp Nou Sense Fum. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

La semFYC, una societat científica de metges d'atenció primària sense ànim de lucre, valora que l'acció del Club "és un exemple per a moltes altres institucions i també suposa fer arribar de manera fàcil a la població la necessitat d'acabar amb l'hàbit del tabac als espais públics". Es tracta del premi 'Sense Fum', un guardó destinat a reconèixer alguna personalitat o institució que hagi destacat d'alguna manera en la defensa d'un entorn més saludable sense fum.

Diumenge, lliurament del premi

El lliurament del premi es farà aquest diumenge, a la Llotja Presidencial, en els prolegòmens del partit contra el Betis. El president Sandro Rosell i el directiu Jordi Monés, responsable de l'Àrea Mèdica, rebran el guardó de mans de Josep Basora, president del semFYC, en un acte que comptarà també amb la presència del conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz. En anteriors edicions, alguns dels guardonats han estat: Valentí Fuster, Mercedes Milà, Joan Manuel Serrat, Antonio Fraguas 'Forges', Elena Salgado, El Corte Inglés, l'OCU i Isabel Gemio.

El partit de Lliga contra el Betis serà el segon en què ja no està permès fumar a cap indret del Camp Nou, fins i tot a les graderies. Aquesta és la part més visible de la campanya 'Barça sense fum', que va comptar amb el suport massiu de l'última Assemblea de Compromissaris, i que prohibeix el tabac a totes les instal·lacions esportives del FC Barcelona.

Vetllar per la salut dels barcelonistes

Protegir i vetllar per la salut dels barcelonistes durant els partits és l'objectiu principal de la campanya del Barça, però no és l'únic. Ajudar els fumadors a deixar el tabac és també una ferma voluntat d'aquesta iniciativa, en què el FC Barcelona no lluita sol. Professionals de l'àmbit de la sanitat, com la Conselleria de Salut i el Col·legi de Metges de Barcelona, i col·lectius especialitzats en el tractament del tabaquisme, com la Societat Catalana per al Control i el Tractament del Tabaquisme (SCCTT), col·laboren en la promoció d'accions adreçades als socis i treballadors del Club que vulguin deixar de fumar.

Tornar a dalt