Passaport Sènior

Per accedir a l’Estadi, cal activar el passaport partit a partit d’una manera molt senzilla.


És una nova acció social aprobada por la Junta Directiva que permetrà facilitar l'accés gratuït al Camp Nou dels socis majors de 70 anys, amb una antiguitat com a soci de 25 anys o més, no disposar d'abonament a l'Estadi en el moment de la sol·licitud ni n'hagin disposat en els 5 anys anteriors, i no ser titulars d'un passi de favor sènior.

Amb aquest document acreditatiu personal i intranferible el soci beneficiat podrà entrar a l'Estadi a veure de forma gratuïta the partits del first equip de futbol. Per entrar al Camp Nou només caldrà activar el passaport, que s'ha d'haver demanat prèviament de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB). Com que el document té un codi de barres, s'haurà de passar pel torn d'accés.

Aquest document tindrà validesa d'una temporada i s'ha de renovar a partir de l'1 de juliol a l'OAB de forma presencial.

Com s'utilitza?
Todos los trámites del pasaporte es posible implementar la aplicación móvil App Socis (disponible en los sistemas IOS y Android).

 

Des de sis dies abans del partit, i de manera ràpida, el soci podrà activar el passaport per al partit al qual es vulgui assistir. La aplicación de la asignación de los puertos para la cual se ha de entrar, se sitúa en las zonas de Gol Sud o Gol Nord.

Per raons de seguretat i aforament, hi haurà un nombre màxim d'accessos amb passaport, de tal manera que, un cop exhaurit aquest nombre, no es podrà activar cap passaport addicional. D'aquesta manera es recomana verificar la disponibilitat d’entrades gratuïtes per a aquests col·lectius abans de desplaçar-se a l’Estadi.

En el cas que no es disposi d’un telèfon intel·ligent compatible amb l’ús d’aplicacions mòbils, podran fer l’activació prèvia del Passaport Sènior a través del web del Club, o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

Partits exclosos
Els partits exclosos d'aquest projecte són els del Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de la Lliga de Campions i l’anada o tornada de la Supercopa d’Espanya.

A més, el Club es reserva l’opció de declarar un partit de tractament restringit per raons esportives o de seguretat excepcionals.

Com es demana el Passaport Sènior?

Per poder disposar del Passaport Sènior s'haurà de cursar la petició de forma presencial a partir del 16 de març a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), en què, a més s'hauran d'acceptar i signar en prova de conformitat les condicions i termes legals d'ús d'aquest passaport.

En el moment de cursar la sol·licitud i acceptar expressament els termes i condicions d'ús es farà el lliurament personal del carnet del Passaport Sènior al titular a l'OAB.

Tots els Passaports Sènior es renovaran a data d'1 de juliol de cada temporada i hauran de ser recollits presencialment a l'OAB pel soci titular.

También se pueden activar y desactivar el Passaport Sènior en la App Socis ( Android / iOS )

CONDICION D'ÚS

ACTIVAR PASSAPORT SÉNIOR

 

 
 
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut