Socis

Socis

Nou programa Sènior +70 Anys

El FC Barcelona posa en marxa el nou programa Sènior +70 destinat als socis de l'entitat majors de 70 anys a partir de l'1 de gener del 2024.

La Junta Directiva del futbol Club Barcelona, sensible amb les dificultats digitals d'alguns socis i sòcies de més edat, ofereix el programa Sènior +70 per facilitar els tràmits i d’una manera més amable cobrir les necessitats que els poden sorgir en el dia a dia de la seva interacció amb el Club. En aquest sentit els oferim els avantatges següents, que anirem ampliant durant l'any.

Atenció presencial  sense cita prèvia

El FC Barcelona posa a disposició dels socis i sòcies majors de 70 anys la possibilitat de ser atesos a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista sense cita prèvia de dilluns a divendres de 9 a 10.30 h presentant el seu DNI i carnet de soci o sòcia. D'aquesta manera, no caldrà realitzar la gestió telemàtica que moltes vegades preocupa el col·lectiu.

 

Carnet de Soci físic

La propera renovació anual, la del carnet de soci 2024, el FC Barcelona la realitzarà de manera que els socis i les sòcies disposin únicament del seu carnet de soci de manera digital, no física.

No obstant els socis i sòcies que formen part d'aquest col·lectiu +70, disposaran del seu carnet físic com fins ara, i el rebran al seu domicili.

 

Visites guiades a la Ciutat Esportiva

Des del Club volem donar a conèixer les nostres instal·lacions per poder apropar els nostres socis i sòcies als espais que no estan tan propers de l'Spotify Camp Nou.

Es programaran visites mensuals guiades a la Ciutat Esportiva a les quals s'hi podran apuntar fins que s'esgotin les places, intentant que tots els socis i sòcies que ens ho sol·licitin, puguin fer la visita.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut