Els tres partits de Murillo contra el Barça

Els tres partits de Murillo contra el Barça

El central colombià es va enfrontar entre el 2013 i el 2014 fins a tres cops al seu nou equip, sempre com a futbolista del Granada

Jeison Murillo ha jugat tres cops contra el FC Barcelona. Els tres enfrontaments van tenir lloc entre el 2013 i el 2014, quan el defensa colombià militava al Granada.

El primer d’aquests duels es va disputar el 23 de novembre del 2013. La seva primera visita al Camp Nou es recorda per l’oferiment de Lionel Messi de la seva tercera Bota d’Or –ara ja en té cinc– en un dia en què el Barça va guanyar per 4-0. Curiosament, aquell dia al Barça jugava Martín Montoya i a la banqueta hi havia Oier Olazábal, jugadors amb els quals va coincidir més endavant al Granada.

pic_2014-04-12 GRANADA-BARCELONA 34.JPG



Després d’aquesta derrota Murillo va poder refer-se en el partit de la segona volta. El 12 d’abril del 2014 el Granada s’imposava al Barça del Tata Martino al Nuevo Los Cármenes (1-0).

L’últim duel contra el Barça data d’uns mesos més tard. Es va jugar el 27 de setembre del 2014, i els blaugranes van imposar-se per un contundent 6-0, amb gols de Neymar (3), Messi (2) i Rakitic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut