Jeison Murillo, nou jugador del FC Barcelona

Jeison Murillo, nou jugador del FC Barcelona

El FC Barcelona i el València CF han arribat a un acord per a la cessió del jugador per al que resta de la temporada 2018/19

El FC Barcelona i el València CF han arribat a un acord per a la cessió del jugador Jeison Murillo per al que resta de la temporada 2018/19. L’acord inclou una opció de compra per valor de 25M d’euros.

L’acte de presentació està previst per al dijous vinent, 27 de desembre. Pròximament us detallarem el programa previst.

2018-12-20  MURILLO 01-Optimized.JPG


Experiència colombiana per a la defensa

Nascut el 27 de maig del 1992 a Cali (Colòmbia), Jeison Murillo va formar-se al Deportivo Cali de la seva ciutat natal fins als 18 anys. El salt al futbol europeu el va fer en fitxar per l’Udinese, si bé va jugar cedit el primer curs al filial del Granada. 

Després d’una temporada al club andalús, Murillo va marxar cedit al Cadis i al Las Palmas, respectivament, les dues temporades següents. El seu bon rendiment va servir per guanyar-se un lloc al primer equip del Granada a Primera el curs 2013/14. El defensa colombià es quedaria al club andalús dos cursos. 

El seu bon rendiment va servir per captar l’atenció de diversos clubs europeus, entre els quals l’Inter de Milà, que va fitxar-lo. Murillo va ser un dels centrals titulars del conjunt italià durant dues temporades.

Tot seguit, Murillo va arribar al València a través d’una cessió per a dues temporades amb una opció de compra que el conjunt valencianista va exercir. D’aquesta manera, el defensa ha jugat des de la campanya 2017/18 al club valencianista.

Es tracta, doncs, d’un futbolista amb experiència en el futbol internacional, ja que també juga amb la selecció colombiana. Murillo ha disputat la Copa Amèrica 2015 i 2016. En aquesta darrera el defensa colombià va finalitzar en tercera posició amb Colòmbia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut