L’entranyable anècdota de Valverde sobre Núñez

L’entranyable anècdota de Valverde sobre Núñez

El tècnic culer ha parlat en la prèvia del partit de Copa recordant la figura de l’expresident blaugrana

Ernesto Valverde ha parlat aquest dimarts en la prèvia del partit de Copa de dimecres davant la Cultural Leonesa al Camp Nou (21.30 hores). Després de visitar amb la resta del primer equip l’Espai Memorial de Josep Lluís Núñez, Valverde ha tingut unes paraules cap a l’expresident culer: “M'agradaria tenir un record per a Núñez. Amb ell vaig arribar al Barça com a jugador. Al final de la temporada passada em va enviar una carta felicitant-me pels títols i em va dir que no s’esperava que, quan em va fitxar, no només portava un jugador sinó també a un futur entrenador del Barça. Esperem guanyar demà per dedicar-li la victòria".

Pel que fa al duel, Valverde també ha explicat: “Sabem que és un partit significatiu per a ells però volem guanyar, allà ens va costar molt. És bo recordar que són partits complicats, però volem brindar un triomf a la nostra gent". A més, ha afegit que “ells juguen amb molta intensitat i haurem d’oferir una bona resposta, tenen arguments per fer-nos mal”.

El tècnic també ha parlat sobre noms propis, en concret d’Aleñá: “És un jugador que s'ha guanyat aquest pas des de fa temps, és del primer equip a tots els efectes. Volem donar-li minuts i que a poc a poc es vagi convertint en un jugador important". Finalment, Valverde ha parlat de l’afició, recalcant: “El públic estarà amb nosaltres, amb un ambient festiu en un partit solidari”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut