Aleñá, inscrit com a jugador del primer equip

Aleñá, inscrit com a jugador del primer equip

Aquest canvi es produeix per cobrir la baixa de Rafinha per lesió de llarga durada. El seu nou dorsal serà el ‘21’

El Club ha procedit a la inscripció com a jugador del primer equip de Carles Aleñá davant de LaLiga. Aleñá lluirà el dorsal ‘21’ a partir d’aquest moment. Aquest canvi es produeix per cobrir  la baixa de Rafinha per lesió de llarga durada.

D’aquesta manera, el jove futbolista de la Masia, que fins ara ja feia dinàmica del primer equip però tenia fitxa del filial per poder jugar amb el Barça B i agafar ritme després de la lesió que va sofrir al mes de juny, passa a ser jugador del primer equip a tots els efectes.  

El número que lluirà serà el 21, dorsal que estava lliure des de la marxa d’André Gomes a l’Everton del passat estiu. Així doncs, el jove jugador criat al planter blaugrana lluirà un dorsal que també han portat fins a set jugadors més a la història blaugrana: Prosinecki (1995-96), Luis Enrique (1996-04), Thuram (2006-08), Hleb (2008-09), Chygrynskiy (2009-10), Adriano (2010-16) i el ja esmentat André Gomes (2016-18).

Dos gols en 10 partits

Aleñá, que el passat diumenge va marcar el seu primer gol al Camp Nou en el triomf davant el Vila-real, lluïa fins ara el dorsal 26. El de Mataró ha disputat un total de 10 partits amb el primer equip barcelonista (cinc a la Lliga i cinc a la Copa del Rei), en els quals ha anotat dos gols (un a la Lliga i un a la Copa). Va debutar al curs 2016/17 en un partit de Copa davant l’Hèrcules, on es va estrenar amb un gran gol que va significar l’empat per als culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut