El primer equip visita l’Espai Memorial

El primer equip visita l’Espai Memorial

Els jugadors culers han estat presents al memorial de Josep Lluís Núñez abans de l’entrenament d’aquest dimarts i han guardat un minut de silenci abans de l’inici de la sessió preparatòria

 El primer equip del FC Barcelona també ha visitat l’Espai Memorial dedicat a Josep Lluís Núñez, amb motiu de la defunció de l’expresident blaugrana. Els homes d’Ernesto Valverde han estat presents a la Tribuna del Camp Nou per retre homenatge a qui fou president del Club durant 22 anys, del 1978 fins al 2000. Els culers ho han fet abans de l’entrenament d’aquest dimarts, el darrer abans de rebre la visita de la Cultural Leonesa al Camp Nou (dimecres, 21.30h).

Els jugadors del primer equip també han realitzat un minut de silenci just abans de començar l’entrenament, i també, en el partit de Copa de dimecres, els futbolistes blaugrana portaran un braçal negre en senyal de dol. A més, El FC Barcelona ha decretat quatre dies de dol, durant els quals les banderes a les instal·lacions barcelonistes estan a mig pal.

Cal recordar que l’Espai Memorial estarà obert durant tot el dimarts 4 (entre les 10 i les 21 hores) i també el dimecres 5 (de 10 a 14 hores). A part del primer equip de futbol, al migdia també ha estat present el primer equip de l’hoquei patins, i durant la tarda de dimarts i el matí de dimecres hi passaran també la resta dels primers equips professionals i una representació dels equips formatius i esports amateurs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut