PRÈVIA – El campió vol certificar l’accés a vuitens

PRÈVIA – El campió vol certificar l’accés a vuitens

(TV3, Teledeporte i GOL, 21.30 hores) El FC Barcelona rep a la Cultural Leonesa en el partit de tornada dels 1/16 de final de la Copa del Rei després de vèncer a l’anada per 0-1

Torna la Copa del Rei al Camp Nou. El vigent campió de les darreres quatre edicions vol seguir defensant el títol, i el primer esglaó passa per superar la primera eliminatòria davant la Cultural Lleonesa. Els homes d’Ernesto Valverde van superar al conjunt lleonès en el partit d’anada (0-1) dels setzens de final a l’Estadi Municipal Reino de León, i ara intentaran certificar l’accés als vuitens amb el partit de tornada al Camp Nou (TV3, Teledeporte i GOL, 21.30 hores).

Un rival perillós

Tot i la diferència de categoria –la Cultural juga actualment a la Segona B– és un rival perillós, tal i com ja va demostrar en el partit d’anada. Els culers van aconseguir guanyar però amb una victòria in extremis gràcies al gol de Lenglet al minut 91, després d’una bona assistència d’Ousmane Dembélé. El conjunt de Víctor Cea, però, travessa una ratxa de cinc partits de Lliga sense guanyar, amb quatre empats i una victòria. Tot i així, els lleonesos són cinquens a la Lliga, a només tres punts del play off d’ascens.

Oportunitats per als joves de la Masia

Per a aquest partit, Ernesto Valverde ha decidit convocar a sis jugadors del filial, en una llista de 19 jugadors formada per: Ter Stegen, Semedo, I. Rakitic, Denis Suárez, Coutinho, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Munir, Aleñá, Vidal, Vermaelen, Miranda, Riqui Puig, Collado, O. Busquets, Chumi i Guillem. Així doncs, queden fora per lesió Arthur, Suárez, Rafinha, Cillessen, Samper, Sergi Roberto, Umtiti i Vermaelen, i Messi, Piqué, Sergio i Jordi Alba per decisió tècnica.

El tècnic blaugrana ha comentat en roda de premsa que el partit davant la Cultural Leonesa no serà fàcil: “És bo recordar que són partits complicats, però volem brindar un triomf a la nostra gent. Ells juguen amb molta intensitat i haurem d’oferir una bona resposta, tenen arguments per fer-nos mal”. També ha tingut paraules de record per Núñez, a qui li volen dedicar un triomf davant els de Lleó: “Esperem guanyar demà per dedicar-li la victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut