La convocatòria per rebre a la Cultural

La convocatòria per rebre a la Cultural

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats per afrontar la tornada dels setzens de final de Copa (21.30 hores)

El Camp Nou serà l’escenari de la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei entre FC Barcelona i Cultural Leonesa. L’equip d’Ernesto Valverde rebrà als lleonesos aquest dimecres a les 21.30 hores i Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 19 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, I. Rakitic, Denis Suárez, Coutinho, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Munir, Aleñá, Vidal, Vermaelen, Miranda, Riqui Puig, Collado, O. Busquets, Chumi, Guillem. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Piqué, Sergio, Messi i Jordi Alba. Són baixa per lesió Arthur, Suárez, Rafinha, Samper, S. Roberto i Umtiti. De fet, el porter Cillessen i el defensa Vermaelen han rebut l’alta mèdica després de l’entrenament.

Darrera sessió abans del partit

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra la Cultural Leonesa. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més de Cillessen, Samper i Vermaelen. Messi ha fet treball específic i també han entrenat Iñaki Peña, Guillem, Chumi, Cuenca, Miranda, O. Busquets, Collado, Riqui Puig i Abel Ruiz del Barça B. D’aquesta manera, els blaugranes han acabat de preparar el segon compromís de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut