El Barça, juntament amb Liverpool i Bayern, protagonitza la millor arrencada d’Europa

El Barça, juntament amb Liverpool i Bayern, protagonitza la millor arrencada d’Europa

Els d’Ernesto Valverde compten els sis partits oficials del curs 2018/19 per victòria. El conjunt anglès i l’alemany segueixen les petjades victorioses dels culers

Invictes amb ple de victòries. Els d’Ernesto Valverde han guanyat els sis primers partits oficials de la temporada 2018/19. Supercopa, Lliga i Champions. En les tres competicions s’ha imposat la llei victoriosa dels culers. El primer matx oficial del curs va servir per aixecar un títol. La 13a Supercopa del Barça es va materialitzar després de superar el Sevilla a Tànger gràcies als gols de Piqué i Dembélé.

El camí de la Lliga també es va iniciar amb triomf culer: 3-0 contra l’Alabès. Els següents passos a la competició domèstica també van ser ferms. Perquè es va donar continuïtat a la ratxa triomfal. Valladolid (0-1), Osca (8-2) i Reial Societat (1-2). Així, doncs, els d’Ernesto Valverde duen un ple de punts a la Lliga. 12 punts de 12 possibles, que els situen al capdavant de la classificació.

A l’estrena de la Champions es va arribar amb la vitamina d’aquestes cinc victòries. I davant el PSV, el FC Barcelona va mantenir la seva condició d’invicte (4-0). D’aquesta manera, en aquest inici de competició oficial, els d’Ernesto Valverde s’erigeixen com un dels tres conjunts de les cinc grans lligues que encara no ha perdut. Liverpool i Bayern de Munich, amb sis victòries en sis partits segueixen les petjades victorioses del Barça. Per la seva part, la Juventus també compta tots els matxs per triomf: cinc de cinc. 

Messi i Dembélé, la dupla més golejadora d'Europa

Una excel·lent arrencada en què Messi i Dembélé destaquen com els màxims golejadors de l’equip. L’argentí amb set dianes i el francès amb cinc. De fet, el ‘10’ i el ‘11’ blaugrana formen la dupla atacant més letal d’Europa. Els 12 gols que sumen entre els dos davanters culers, en totes les competicions, els erigeixen com els atacants més en forma de cara a porteria del vell continent. Per davant de Mbappé i Neymar (9 gols) o Bale i Benzema (9 gols).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut