Una nova actuació decisiva d’Ousmane Dembélé

Una nova actuació decisiva d’Ousmane Dembélé

Amb el seu gol, l’extrem francès ja és el jugador que més punts ha donat al seu equip a la Lliga

Ousmane Dembélé continua enlluernant en aquest inici de temporada 2018/19. L’extrem francès ha tornat a ser decisiu per al Barça. L’11 blaugrana ha anotat el gol del triomf a Anoeta al minut 65, tal com va fer contra el Valladolid. Amb aquesta nova diana, el jove davanter barcelonista ja és el jugador més decisiu del que va de temporada, ja que els seus tres gols han atorgat quatre punts en tres partits a l’equip.

I si agafem els darrers partits del FC Barcelona, Dembélé ha demostrat estar en forma. El campió del món a Rússia al juliol passat ha participat en 13 gols en els seus darrers 16 partits com a titular en totes les competicions. A més, el seu bagatge és espectacular, amb vuit gols i cinc assistències durant aquesta gran ratxa.

I per si no fos prou, per segon any consecutiu l’equip ha remuntat per vèncer a Anoeta. I Ernesto Valverde ja suma dos triomfs en dues visites com a tècnic culer en un estadi sempre complicat. A l’últim, amb el resultat d’aquest dissabte, el Barça ja és l’equip que més punts ha sumat després de començar perdent un parti en aquesta Lliga: sis punts fruit de dues remuntades consecutives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut