PRÈVIA Valladolid - FC Barcelona: S’inicia el camí de Lliga lluny del Camp Nou

PRÈVIA Valladolid - FC Barcelona: S’inicia el camí de Lliga lluny del Camp Nou

Els blaugranes es desplacen a Pucela per disputar el primer partit de la Lliga 2018/19 com a visitants en un camp on retornen després de quatre anys

El FC Barcelona tornarà a trepitjar l’Estadi José Zorrilla. Un camp que coincidint amb la visita dels homes d’Ernesto Valverde estrena gespa –un fet que preocupa el tècnic culer, ja que tal com ha explicat no és normal canviar-la quatre dies abans d'un matx. Sobre el nou verd del conjunt blanc-i-violeta, els blaugranes iniciaran els partits de Lliga 2018/19 en territori forà. Ho faran contra el Valladolid, que després de quatre anys d’absència és un dels nous integrants de la Primera Divisió. El partit es disputarà a les 22.15 h, i es podrà seguir en directe per beIN LaLiga.

Un rival amb il·lusió i treball defensiu

Així, doncs, el conjunt de Pucela serà el següent obstacle per sumar els tres punts. L’objectiu és apuntar-se la segona victòria consecutiva en competició domèstica després del 3-0 contra l’Alabès. L’emoció està assegurada. Perquè l’equip local, on destaca la presència de l’exporter blaugrana Jordi Masip, espera amb candeletes la visita d’un gran equip al seu estadi; tal com ha deixat entreveure l’entrenador del Valladolid, Sergio González, en la roda de premsa prèvia al matx. Però més enllà de la il·lusió, el conjunt de Pucela intentarà fer-se fort en defensa.

Ernesto Valverde: "Juguem fora de casa;, per tant, és més complicat. El Valladolid tindrà a favor l'entusiasme del seu públic"

Però el Barça buscarà contrarestar la il·lusió i el treball blanc-i-violeta tenint el protagonisme del partit i de la pilota. A més, tot pot passar quan Messi arriba endollat després del seu doblet en el primer partit de Lliga. Un altre dels caps pensants del matx, Ernesto Valverde ha explicat les característiques del conjunt de Pucela en la roda de premsa prèvia al matx: “El Valladolid va fer un gran exercici de pràctica defensiva contra el Girona i en va treure un empat (0-0)”. Per al partit de la jornada 2, el tècnic blaugrana ha convocat 18 futbolistes

La llista del Valladolid per al matx és la següent: Masip, Samu Pérez, Moyano, Antoñito, Kiko Olivas, Salisu, Calero, Nacho, Alcaraz, Borja, Anuar, Míchel, Keko, Verde, Toni, Óscar Plano, Duje Cop i Unal. S’han quedat fora els lesionats Luismi, Mayoral i Ivi, i Cotán, Guitián, Moi, Antonio Domínguez i Leo Suárez per decisió tècnica.

Precedents favorables per als culers

Els flashbacks dels Valladolid - FC Barcelona en el José Zorrilla són positius per als culers –el balanç és de 16 victòries, 6 empats i 5 derrotes. No obstant això, el darrer precedent entre ambdós conjunts amarga el record dels blaugranes. Perquè el Barça del Tata Martino hi va perdre per 1-0. D’aquesta manera, la posada en escena dels homes d’Ernesto Valverde en el José Zorrilla haurà de disposar de tots els detalls defensius i ofensius per endur-se, novament, el triomf de Valladolid. En cas de sumar els tres punts, seria el setè any consecutiu que el Barça guanya els dos primers partits de Lliga.      

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut