Els gols de Messi a Valladolid

Els gols de Messi a Valladolid

Repassem les dues dianes del crac argentí al José Zorrilla, un estadi que els blaugranes no trepitgen des del curs 2013/14

Leo Messi mai en té prou i sempre busca nous reptes. Aquest dissabte el crac argentí tindrà una nova oportunitat per marcar a l’estadi del Valladolid, un camp en què el ‘10’ blaugrana ha fet dues dianes. La primera va ser la temporada 2009/10, en un duel que va acabar 0-3 i que Messi va sentenciar amb el tercer gol de la nit en aprofitar una assistència de Zlatan Ibrahimovic a l’interior de l’àrea.

El gol més recent de Leo Messi al José Zorrilla va ser el curs 2012/13, en un matx en què el crac barcelonista va situar el 0-2 a l’electrònic en culminar de manera magistral una jugada blaugrana i amb l’assistència de Xavi Hernández. En aquella ocasió el FC Barcelona s’acabaria imposant per 1-3.

Bon balanç al José Zorrilla

L’estadi del Valladolid ha estat tradicionalment un estadi propici per al FC Barcelona i s’hi han viscut moments que han quedat en la memòria culer. Carles Puyol hi va debutar amb el primer equip, i el Barça hi va celebrar la desena Lliga barcelonista i la consecució de la Copa d’Europa el 1992. No obstant això, els d’Ernesto Valverde voldran millorar el resultat obtingut en la darrera visita. Els blaugranes hi van caure per 1-0 en el darrer enfrontament entre els dos conjunts, el 8 de març del 2014, abans que el conjunt val·lisoletà descendís a Segona. Al José Zorrilla, el balanç blaugrana és de 16 victòries, 6 empats i 5 derrotes.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut