La convocatòria per al partit contra el Valladolid

La convocatòria per al partit contra el Valladolid

Ernesto Valverde ha facilitat la llista de 18 jugadors per visitar el conjunt de Pucela

Arriba el segon partit de la Lliga, que enfrontarà el FC Barcelona amb el Reial Valladolid. El duel, que es disputa aquest dissabte 25 a les 22.15 hores, es podrà seguir en directe pel canal BeIN LaLiga.

Per al duel a Pucela, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents 18 futbolistes: Ter Stegen, Ezkieta, N.Semedo, Piqué, I.Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O.Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S.Roberto, Vidal i Umtiti. Rafinha, Paco Alcácer i Vermaelen són baixa per decisió tècnica. D'altra banda, Aleñá, Denis Suárez, Samper i Cillessen són baixa per lesió.

Última sessió prèvia al duel

Aquest divendres a la tarda l’equip s’ha exercitat al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en una sessió oberta als mitjans durant els primers 15 minuts. Sobre la gespa hi han estat tots els jugadors disponibles del primer equip, a més d’Ezkieta del Barça B. Valverde i el seu staff tècnic han aprofitat per tancar els últims detalls de la preparació d’un duel que significarà el retorn de Messi i del Barça a un estadi que no visitaven des de l’any 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut