Manel Arroyo: “Estem treballant amb Qatar Airways per a un acord com a aerolínia oficial”

Manel Arroyo: “Estem treballant amb Qatar Airways per a un acord com a aerolínia oficial”

El vicepresident de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació del Club ha explicat a Doha que les negociacions avancen satisfactòriament

En les hores prèvies al partit entre el FC Barcelona i l’Al-Ahli, el vicepresident Manel Arroyo ha valorat l’actualitat comercial del Club des de Qatar. Abans, a més, ha fet una valoració “molt positiva” de la rebuda que ha tingut el Barça a Qatar: “Hi ha hagut molta expectació i emoció al voltant de l’equip; dóna satisfacció i orgull veure com el Club és estimat aquí”.

A continuació, Arroyo ha anunciat que el Barça i Qatar Airways negocien per tal d’arribar a un nou acord: “Estem treballant amb Qatar Airways per a un acord de patrocini Premium com a aerolínia oficial”. Manel Arroyo, que ha atès els mitjans a l’hotel de l’expedició blaugrana a Doha, ha negat que les negociacions amb Qatar Airways tinguin com a objectiu la nomenclatura del Nou Camp Nou ni l’espai de la samarreta d’entrenament del primer equip.

El vicepresident del Club també ha recordat la línia de treball del FC Barcelona en els últims acords de patrocini: “No busquem acords simples; sempre volem un valor afegit. Volem patrocinadors que activin la relació amb el Barça i difonguin el nostre missatge pel món”. En aquest sentit, ha recordat els últims acords anunciats a les oficines de Hong Kong i Nova York. “L’estratègia comercial que el Club va engegar fa mesos està donant resultats”, ha sentenciat Manel Arroyo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut