Gran expectació en les hores prèvies del partit amistós a Qatar

Gran expectació en les hores prèvies del partit amistós a Qatar

Els exblaugranes Xavi Hernández i Seydou Keita; membres de la família real qatariana; el CEO de Qatar Airways, Akbar Al Baker, i l’atleta Mutaz Essa Barshim han visitat l’equip a l’hotel

El matí previ al partit amistós contra l’Al-Ahli Saudí ha demostrat, novament, la gran expectació que genera el FC Barcelona a Qatar, amb gran presència d’aficionats i les diverses visites a l’hotel de concentració de Doha. Els exblaugranes Xavi Hernández i Seydou Keita, que actualment juguen a la Lliga del Qatar, han estat a l’hotel visitant els seus excompanys al Barça. L’excapità, des que va marxar el 2015 del Barça després de 25 anys al Club, defensa la samarreta de l’Al-Sadd, mentre que el malià juga per al Jaish Sports Club. Tots dos han compartit una estona amb la plantilla, que disputarà el primer partit de la història contra un equip del Qatar.

Durant el matí, també han visitat l’hotel de l’equip membres de la família reial qatariana i el CEO de Qatar Airways, Akbar Al Baker. El màxim executiu del principal patrocinador del FC Barcelona, acompanyat del president Josep Maria Bartomeu, ha saludat un a un tots els membres de la plantilla culer i s’ha fotografiat amb el grup i amb els directius desplaçats, els vicepresidents Jordi Mestre i Manel Arroyo; el comissionat de l’Espai Barça Jordi Moix i la directiva Maria Teixidor.

Finalment, el saltador qatarià Mutaz Essa Barshim també ha estat a l’hotel de concentració de l’equip i s’ha saludat amb els jugadors. L’atleta va guanyar la medalla de plata en la disciplina de salt d’alçada en els últims Jocs Olímpics de Rio 2016 amb un salt de 2,36 metres. Així, va aconseguir el millor resultat de la història d’un esportista del seu país en una cita olímpica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut