Leo Messi-Luis Suárez: Parella de Pitxitxis

Leo Messi-Luis Suárez: Parella de Pitxitxis

L’argentí i l’uruguaià, amb un i dos gols contra el Las Palmas respectivament, ja sumen 14 dianes a la Lliga i comparteixen la posició de màxims golejadors

Leo Messi i Luis Suárez encapçalen la classificació de màxims golejadors de la Lliga de manera clara. Després de la golejada contra el Las Palmas (5-0), tots dos comparteixen el liderat de la taula del Pitxitxi amb 14 gols. Contra el conjunt canari tots dos van liderar el joc ofensiu del Barça i van marcar els tres primers gols –Arda i Aleix Vidal van completar el triomf. Luis Suárez va inaugurar el marcador i va repetir a la segona part, mentre que l’argentí va ser l’autor del 2-0. D’aquesta manera, el ‘10’ del Barça va assolir un nou rècord: ha marcat als 35 equips de Primera Divisió contra els que s’ha enfrontat.

Amb els gols de l’argentí i l’uruguaià, segueix creixent la xifra golejadora del trident del Barça, que contra l’Athletic, en l’últim partit de Copa, va superar els 300. Aquest dissabte, amb Neymar Jr a la banqueta, Messi i Suárez es van encarregar d’ampliar els comptes realitzadors del trident, que arriba ja als 305 gols. A més, Suárez suma ja 102 gols en 121 partits després de convertir-se en golejador centenari amb el Barça.

Després del duel contra l’UD Las Palmas la parella golejadora del Barça amplia el seu avantatge al capdavant de la taula de Pitxitxi. Messi i Suárez, amb 14, estan per davant de Ronaldo (Reial Madrid) i Iago Aspas (Celta), amb 11.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut