Andrés Iniesta serà baixa per al partit a Eibar

Andrés Iniesta serà baixa per al partit a Eibar

El capità blaugrana, substituït en el descans del duel a Anoeta, té una petita lesió al soli de la cama esquerra i no estarà disponible per al proper partit

Les proves realitzades aquest matí han confirmat que el jugador del primer equip Andrés Iniesta té una petita lesió al soli de la cama esquerra. És baixa per al partit de diumenge contra l'Eibar i l’evolució en marcarà la disponibilitat per als propers partits.

El capità blaugrana va haver de ser substituït per André Gomes en el descans del partit que el Barça va disputar aquest dijous a Sant Sebastià (0-1). Iniesta va ser titular en el duel d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei (mira aquí el resum del partit), però unes molèsties li van impedir disputar la segona part. En acabar el matx, Luis Enrique va confirmar les molèsties, i les proves que se li han fet aquest divendres han confirmat que el '8' blaugrana no estarà disponible per al duel a Ipurua.

Fins al moment, Iniesta ha disputat un total de 17 partits aquesta temporada, amb un gol (contra el Celtic a la Lliga de Campions).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut