Vila-real CF – FC Barcelona: Torna la Lliga amb un escenari exigent

Vila-real CF – FC Barcelona: Torna la Lliga amb un escenari exigent

(20.45 h, Movistar Partidazo) El conjunt blaugrana visita el Madrigal en el primer partit domèstic del 2017 amb l’únic objectiu de guanyar per continuar perseguint el líder

El FC Barcelona torna aquest diumenge al campionat de Lliga amb la visita a l’estadi del Madrigal. Els homes de Luis Enrique s’enfrontaran al Vila-real en el primer duel de Lliga del 2017, després del partit disputat el dijous passat a la Copa del Rei. Abans d’afrontar la tornada de l’eliminatòria de vuitens contra l’Athletic Club, els blaugranes hauran de resoldre un desplaçament d’allò més exigent. I és que el Barça visita el Vila-real, el cinquè classificat de la Lliga amb 29 punts, cinc menys que els culers.

El Barça acumula nou partits de Lliga sense conèixer la derrota, però necessita els tres punts en joc al Madrigal per evitar que s’ampliï la distància amb el líder, el Reial Madrid. Ara mateix el conjunt dirigit per Luis Enrique és tercer a la classificació –amb un partit menys que els seus competidors–, i el persegueixen l'Atlètic de Madrid –a tres– i el seu rival d’aquest diumenge, el Vila-real –amb cinc punts menys.

Els precedents al Madrigal juguen a favor del Barça. I és que els blaugranes han tret bons resultats dels últims nou desplaçaments a Vila-real. En aquests últims partits contra el conjunt groguet els culers han aconseguit sis victòries i tres empats. Tot i així, la visita al conjunt de Fran Escribá és una de les més exigents de la Lliga, ja que el Vila-real és l’equip menys golejat del campionat –només 11 gols en contra.

Per a aquest duel Luis Enrique manté l’única baixa del porter Jasper Cillessen, que es recupera d’una lesió al soli de la cama esquerra. El tècnic, amb la resta de l’equip disponible, ha fet una convocatòria de 18 jugadors per anar a Vila-real. La novetat respecte de l’última llista és Denis Suárez, que entra en el lloc de Rakitic. Aleix Vidal i Mathieu –que va rebre l’alta mèdica el dimecres passat– han estat els altres jugadors descartats per decisió tècnica.

El conjunt castellonenc, per la seva banda, arriba al partit després de dues victòries seguides –contra l’Atlètic de Madrid i l’Sporting. Fran Escribá, tècnic groguet, va dir en roda de premsa que “davant d’un equip tan gran i que ataca tan bé no es pot perdre de vista la porteria contrària”, i, així, va deixar ben clares les intencions ofensives del seu equip. A més, serà un dia històric per al Vila-real, ja que unes hores abans del partit es presentarà el nou nom oficial del seu estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut